Afspraak maken

Go back

Your guide to healthy skin

At Richmond Skin Clinic we offer both traditional and skin-enhancing facial treatments. With our skin-improving treatments we go a step further than the well-known basic facial treatments.

5.0
star star star star star
Gebaseerd op 298 reviews

Boek een gratis intake

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een intake gesprek. We kunnen dan jouw wensen in kaart brengen en vervolgens de juiste behandeling voor je inplannen. Soms is het ook nodig om een huid voor te bereiden met thuisproducten voordat we een behandeling veilig kunnen uitvoeren. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Cosmetische Microneedling in combinatie met LED-therapie

Wil jij een effectieve huidverbeterende gezichtsbehandeling? Heb jij last van een doffe huid of van fijne lijntjes en huidverslapping? Met onze 3 staps behandeling waarbij we een peeling afgestemd op jouw huidtype, serum met werkstoffen cosmetisch microneedlen in de bovenste huidlaag en afsluiten met 15 minuten onder onze krachtige LED bieden we een comfortabele behandeling aan waar je direct resultaat van ziet!

Ontdek meer
0:00

Shop al je favoriete producten in onze webshop

Wist je dat je 10% korting ontvangt bij aankoop van minimaal 3 producten? En vanaf besteding van €65 betaal je geen verzendkosten. Bij jouw aankoop krijg je altijd een paar mooie samples, zodat je ook andere producten kunt testen.

Wij hebben passie voor de huid

Wij werken exclusief met het awardwinning cosmeticamerk Alpha-H. Bekend door de huidverzorgingsklassiekers zoals Liquid Gold ™, hebben we met deze producten meer dan 25 jaar wijsheid in huis die zelfs de meest veeleisende huid zullen verfijnen, verbeteren en resetten.

FAQ

01/
Hoe vaak raden jullie aan om een gezichtsbehandeling te doen?

Bij een klassieke gezichtsbehandeling adviseren wij om dit iedere 6 weken te doen. Als we huidverbeterend gaan werken, is dit in overleg met de huidspecialiste.

01/
Hoe weet ik welke facial ik moet inplannen?

Wij begrijpen heel goed dat het soms onduidelijk is welke facial je nou moet kiezen. Daarom hebben wij een beknopt overzicht gemaakt van alle gezichtsbehandelingen die wij aanbieden. Kom je voor de eerste keer bij ons voor een gezichtsbehandeling, boek dan de Richmond 1st Visit Facial inclusief intake. We starten dan met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid en jouw wensen. Na de intake voeren we direct de geadviseerde behandeling uit.

01/
Ik ben allergisch, is dat een probleem?

Nee dat is geen probleem. Wel moeten wij weten voor welke stoffen u specifiek allergisch bent zodat wij kunnen nakijken welke producten we wel en niet kunnen gebruiken tijdens onze behandeling.

01/
Ik heb een huidziekte, kunt u mij helpen?

Bij acné of rosacea kan kunnen wij zeker iets betekenen en uw klachten verminderen of in zijn geheel doen afnemen. Tijdens een vrijblijvende intake kunnen wij bepalen of we iets voor u kunnen betekenen.

01/
Gebruikt u diervriendelijke producten?

Ja! Geen van onze producten is getest op dieren op bevat dierlijke ingrediënten.

01/
Ik wil eenmalig een behandeling, heeft dat wel zin?

Een eenmalige behandeling heeft zeker nut. Het is heerlijk ontspannend voor lichaam en geest en zorgt een paar dagen voor een prachtige huid. Voor langdurige resultaten zijn meerdere behandelingen en een goede huidverzorging noodzakelijk.

01/
Hebt u ook specifieke behandelingen voor mannen?

Jazeker. De herenhuid vraagt om een andere aanpak dan de huid van vrouwen. Afhankelijk van de vraag en de huid kan een behandeling ook op maat worden samengesteld.

We zien je ook graag terug in één van onze andere filialen

Wassenaar
Woerden