Afspraak maken

Go back

Acne

Heb jij last van acne en wil je er graag zo snel mogelijk vanaf? Bij Richmond Skin Clinic hebben wij veel ervaring met het acne behandelingen. Wij kijken naar jouw huid en de oorzaak van jouw acne. Vervolgens stellen wij hier een passend behandelplan voor op. Wil jij verlost zijn van jouw acne? Boek dan een acne behandeling bij Richmond Skin Clinic!

Acne

Acne treatments

01/
Jeugdbehandeling / Youth treatment tot 18 jaar
De Richmond Jongeren Facial is geschikt voor jongeren tot 18 jaar. Tijdens de facial wordt de huid gereinigd en worden de onzuiverheden verwijderd. Vervolgens wordt een zuiverend masker aangebracht. Tijdens de acnebehandeling geven we je advies wat past bij jouw huid, zodat jij je huid zo goed mogelijk kunt verzorgen.
01/
Acnétherapie peeling zonder extracties
Tijdens deze behandeling ligt de focus op de peeling om acne te verminderen. Veelal maken we gebruik van een peeling op basis van salicylzuur. Salicylzuur heeft de eigenschap om tot diep in de poriën door te dringen om hier talg op te lossen. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmende werking.
01/
Acnétherapie peeling en extracties
Tijdens deze behandeling ligt naast de peeling om acne te verminderen ook de focus op het ledigen van comedonen en pustels. Veelal maken we gebruik van een peeling op basis van salicylzuur. Salicylzuur heeft de eigenschap om tot diep in de poriën door te dringen om hier talg op te lossen. Daarnaast heeft het een ontstekingsremmende werking.

Boek een gratis intake

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een intake gesprek. We kunnen dan jouw wensen in kaart brengen en vervolgens de juiste behandeling voor je inplannen. Soms is het ook nodig om een huid voor te bereiden met thuisproducten voordat we een behandeling veilig kunnen uitvoeren. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Populaire behandelingen

/