Afspraak maken

Go back

Brow & Lash Treatments

Droom jij van goed gevormde en volle wenkbrauwen? En ben jij verliefd op prachtig gekrulde en gelifte wimpers, die in één oogopslag zichtbaar zijn? Boek dan nu een wimperlift of wenkbrauwbehandeling!

Brow & Lash Treatments

Brow & Lash Treatments treatments

01/
Brow Pack (Eyebrow Wax/Epileren, Tint Normaal of Henna
Bij een Brow Pack worden jouw wenkbrauwen geverfd en in shape gebracht door middel van waxen en epileren. Mocht je de wenkbrauwen met Henna willen laten verven dan kan dit ook. Kies bij het afspraak maken dan voor Brow Pack met Henna.
01/
Eye Brow Wax/Epileren
We helpen je graag aan mooi gevormde wenkbrauwen. Dit doen we door middel van waxen en epileren.
01/
Eye Brow Tint
Wil jij iedere ochtend opstaan met prachtige wenkbrauwen? Bij ons kun je zowel voor het verven van de wenkbrauwen terecht met gewone verf als met Henna. Gewone verf blijft doorgaans tot 4 weken zitten op de haartjes. De huid wordt niet mee geverfd. Met Henna daarentegen worden zowel de haartjes als de huid geverfd waardoor dit zeer geschikt is voor wenkbrauwen waar wat haartjes missen. Henna blijft wel 5 tot 14 dagen zitten. Met Henna krijg je een strakke, donkere vorm, waardoor je geen make-up meer nodig hebt. Interesse in wenkbrauw henna? Boek nu een afspraak!
01/
Eye Lash Tint
Laat je wimpers verven in zwart of blauw zwart voor een nog diepere kleur!
01/
Eye Lash Lift
Boek een wimperlift bij Richmond Skin Clinic voor volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt of kunt dragen of als jij je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller. Een lashlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Wij maken gebruik van siliconen rods, in plaats van traditionele klemmen en schildjes, waardoor je een natuurlijk gelift effect krijgt, meteen vanaf de wimperrand, zonder knik.
01/
Eye Lash Lift + Tint
Boek een wimperlift bij Richmond Skin Clinic voor volle, gelifte wimpers en laat ze direct mooi zwart verven! Het is een geweldig alternatief als je geen wimperextensions wilt of kunt dragen of als jij je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen met een wimperkruller. Een lashlift is geschikt voor alle soorten wimpers. Wij maken gebruik van siliconen rods, in plaats van traditionele klemmen en schildjes, waardoor je een natuurlijk gelift effect krijgt, meteen vanaf de wimperrand, zonder knik.

Boek een gratis intake

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een intake gesprek. We kunnen dan jouw wensen in kaart brengen en vervolgens de juiste behandeling voor je inplannen. Soms is het ook nodig om een huid voor te bereiden met thuisproducten voordat we een behandeling veilig kunnen uitvoeren. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Populaire behandelingen

/