Afspraak maken

Go back

Peelings

Wil je echt wat aan je huid doen? Een (chemische) peeling kan ingezet worden voor onder andere acne, acnelittekens, lichte pigmentverschillen, verdikte huid, fijne lijntjes, rimpels, grove huidstructuur en zonschade. De meeste peelings bestaan uit natuurlijke stoffen zoals glycolzuur (zuur uit suikerriet), salicylzuur (zuur uit de schors van de wilg) of lactic acid (melkzuur). De meeste zuren zijn er in een laag percentage voor thuisgebruik en in hoge percentages voor behandeling bij huidspecialist. 

Peelings

Peelings treatments

01/
Peeling
Tijdens deze behandeling wordt er op basis van jouw huidtype en -conditie gekeken welke peeling het meest geschikt is om toe te passen. Na de behandeling is er direct een mooi resultaat. Advies is om peelingen een aantal keer te herhalen voor langdurig resultaat. Laat je adviseren over de mogelijkheden door onze huidspecialistes!
01/
Peeling met Sheetmasker
Bij deze behandeling wordt de peeling direct opgevolgd met een hydraterend sheetmasker. Door de sterke exfoliatie van de huid na de peeling kan deze vele malen beter de werkstoffen opnemen.
01/
Vitamine C Peeling
De vitamine C peeling valt onder onze organische peelings waardoor deze geschikt is om het gehele jaar door in te zetten. Door de hoge dosis pure vitamine C (70%) die in deze peeling zit, verbetert de algehele gezondheid en uitstraling van de huid waardoor de huid weerbaarder wordt en een mooie gezonde glow krijgt.
01/
TCA Peeling
Een TCA-peeling is een chemische peeling die wordt gebruikt om de textuur en de teint van de huid te verbeteren. TCA staat voor trichloorazijnzuur, een zure stof die wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren. Tijdens een TCA-peeling wordt een gecontroleerde hoeveelheid TCA op de huid aangebracht, waardoor de oude huidcellen worden verwijderd en de vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd. Dit kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels, acne littekens, pigmentvlekken en andere huidproblemen. Het herstelproces na een TCA-peeling kan enkele dagen tot enkele weken duren, afhankelijk van de diepte van de peeling. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon na een TCA-peeling, omdat de huid gevoeliger kan zijn voor zonneschade. Het is raadzaam om een TCA-peeling te laten uitvoeren door een ervaren professional en om vooraf een intake te plannen om de geschiktheid van de behandeling voor uw huid te beoordelen.
01/
Peeling Hyperpigmentatie en/of Melasma
De Mela Lightening facial is de Next Level behandeling voor het aanpakken van gepigmenteerde onregelmatigheden met als resultaat een verhelderende en gelijkmatige teint. Om echt goed resultaat te behalen is de combinatie met thuisproducten essentieel.
01/
Pink Peeling anti-aging tijdens menopauze
De Pink Peeling valt onder onze organische peelings en kan het gehele jaar door worden ingezet. De Pink Peeling is een echt anti-aging peeling voor de vrouw in de overgang. De peeling stimuleert de huidcellen diep in de huid dankzij het KUDTZU ingrediënt en bevordert de collageen- en elastineproductie. Deze werkt nog krachtiger dan klassieke fruitzuurpeelings. Het verlies van oestrogeen wordt dankzij de Pink Peel gecompenseerd en is dus bij uitstek een effectieve behandeling voor de huid die in de menopauze is beland. Deze behandeling zorgt voor mooie resultaten op vlak van huidveroudering en vormt ook een perfecte basis voor microneedling waarmee de anti-aging effecten van de behandeling nog eens extra versterkt worden.