Afspraak maken

Go back

Facials

Wij begrijpen heel goed dat het soms onduidelijk is welke facial je nou moet kiezen. Daarom hebben wij een beknopt overzicht gemaakt van alle gezichtsbehandelingen die wij aanbieden. Uiteraard is het altijd mogelijk om een advies op maat te krijgen, plan hiervoor een vrijblijvende intake in.

Facials

Facials treatments

01/
Richmond 1st Visit Facial incl. Intake
Als je voor het eerst bij ons komt en niet precies weet wat je wilt of wat je huid nodig heeft, boek dan een Richmond 1st Visit Facial incl. Intake. We starten dan met een intake en huid-analyse om meer te weten te komen over jouw huid en jouw wensen. Na de intake voeren we direct de geadviseerde behandeling uit. De 1st visit facial is de start voor natuurlijk & mooier ouder worden en een ‘glowy skin’. Bij deze behandeling ontvang je 10% korting op je eerste aankoop van de geadviseerde producten.
01/
Richmond Traditional Beauty Facial: een klassieke gezichtsbehandeling
De Richmond Traditional Beauty Facial is een all-in facial, afgestemd op jouw huidtype en -conditie waarbij ontspanning, verzorging en reiniging centraal staan. Tijdens deze beauty behandeling gebruiken we hoogwaardige producten waarbij we voor ieder huidtype een passend aanbod hebben. Deze schoonheidsbehandeling voor het gezicht bestaat uit:
  • Dubbele reiniging
  • Exoliatie met scrub
  • Harsen/epileren van de wenkbrauwen
  • Onzuiverheden verwijderen
  • Korte massage met serum, afgestemd op de behoefte van de huid
  • Hydraterend/diepreinigend masker
  • Dag- of nachtverzorging met serum
01/
Richmond Clinic Facial: een huidverbeterende gezichtsbehandeling
Bij een Clinic Facial gaan we een stapje verder dan bij een klassieke behandeling. We kijken wat de huid kan verdragen en nodig heeft om het doel te bereiken wat we vooraf met je hebben besproken. Naast een peeling maken we gebruik van bindweefselmassage, microneedling en LED licht om te werken aan anti-aging, zonschade, acne, grove huidstructuur en vergrote poriën.
01/
Renophase behandelingen voor de gevoelige en rosacea huid
Veel mensen met een gevoelige, extreem droge huid zijn bang voor een heftige reactie, waardoor ze gezichtsbehandelingen links laten liggen. Ook bij Rosacea weet men niet wat eraan gedaan kan worden. Erg jammer, want juist deze huidcondities hebben te lijden onder droogterimpeltjes en een onrustig huidbeeld. Gelukkig kunnen wij een veilige behandeling aanbieden die afgestemd is op het verbeteren van deze indicaties. Het antwoord is Renophase!
01/
Facial voor behandeling van Melasma en/of Hyperpigmentatie
Met deze facial kunnen wij melasma en hyperpigmentatie doeltreffend aanpakken. Vooral melasma is een complexe pigmentaandoening waarbij de behandelmethodes continue ontwikkelen door voortschrijdend inzicht. Waar een IPL behandeling bij pigmentvlekken prachtige resultaten geeft, is dit uit den boze bij het behandelen van melasma. De innovatieve combinatie van peelingtherapie en microneedling is veelbelovend en geeft bevredigende resultaten. Laat je goed bij ons informeren over de juiste behandeling!
01/
Richmond Jongeren Facial
Om jongeren op weg te helpen naar een clear skin bieden wij de Jongeren Facial aan. Deze behandeling is afgestemd op de veranderingen die optreden tijdens de pubertijd. Het verwijderen van onzuiverheden, verzorging en informatie voor thuis staan hierin centraal. De Jongeren Facial is bedoeld voor jongeren tot 18 jaar.

Boek een gratis intake

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een intake gesprek. We kunnen dan jouw wensen in kaart brengen en vervolgens de juiste behandeling voor je inplannen. Soms is het ook nodig om een huid voor te bereiden met thuisproducten voordat we een behandeling veilig kunnen uitvoeren. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Populaire behandelingen

/