Afspraak maken

Go back

Manicure

Manicure

Manicure treatments

01/
Mini-Manicure & CND Shellac
Toe aan verzorgde handen en nagels? Boek dan een mini-manicure bij Richmond Skin Clinic! Wij verwennen jouw handen met een heerlijke manicure behandeling en lakken jouw nagels met een CND Shellac. De CND Shellac is veilig in gebruik, waardoor de natuurlijke nagel niet beschadigd wordt. De CND Shellac kan ook op jouw teennagels aangebracht worden. Na aanbreng blijft de lak minimaal twee weken perfect zitten. Het verwijderen van de CND Shellac is veilig, eenvoudig en beschadigt de nagels niet en kan in slechts 15 minuten uitgevoerd worden.
01/
Verwijderen CND Shellac
Het verwijderen van de CND Shellac is veilig, eenvoudig en beschadigt de nagels niet en kan in slechts 15 minuten uitgevoerd worden.

Boek een gratis intake

Wij nodigen je graag uit om een afspraak te maken voor een intake gesprek. We kunnen dan jouw wensen in kaart brengen en vervolgens de juiste behandeling voor je inplannen. Soms is het ook nodig om een huid voor te bereiden met thuisproducten voordat we een behandeling veilig kunnen uitvoeren. De intake is geheel vrijblijvend en gratis.

Populaire behandelingen

/