Afspraak maken

Terug

Over ons

Welkom bij Richmond Skin Clinic! Mijn naam is Bianca Richmond en ik ben sinds 2014 werkzaam als huidspecialiste. Wat begon als een salon aan huis, is uitgegroeid tot een mooie keten van 3 prachtige salons waar we met een enthousiast team klaar staan om onze klanten te helpen aan een mooie en gezonde huid.

Over ons

Ons verhaal

Wat Richmond Skin Clinic onderscheidt van andere salons is dat wij niet werken volgens vaste protocollen maar zelf een behandeling samenstellen die het meest geschikt is voor jouw huid en huidconditie. Omdat Je huid alles reflecteert wat er in je leven gebeurt: fysiek, emotioneel, hormonaal, etc., veranderen de behoeften van je huid voortdurend. Dus bij elke behandeling die je bij ons krijgt, kijken we en stemmen we af waar je huid en jijzelf behoefte aan hebben. Hierop passen we onze behandelingen aan, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Wij willen net als ons klanten resultaat van onze behandelingen. Het mooie aan ons vak is dat de ontwikkelingen zo ontzettend snel gaan. Waar we vroeger alleen dieptereiniging en hydratatie van de huid konden aanbieden, is het nu zo dat we ook echt huidverbetering kunnen bewerkstelligen. Dat neemt niet weg dat het ook voor ons een uitdaging is om het kaf van het koren te scheiden in het enorme aanbod dat er is. Maar door te verdiepen en te testen, kan ik zeggen dat wij een aanbod hebben van effectieve behandelingen en producten die doen wat ze beloven.

Ons aanbod
Je kunt bij ons terecht voor professionele peelings, microneedling en bindweefselmassage maar je bent ook zeer welkom voor een klassieke gezichtsbehandeling waarbij we de huid reinigen en hydrateren. Daarnaast bieden wij IPL- en Laserontharing aan en ook voor Permanente Make-Up ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken met hoogwaardige, huidverbeterende producten, zowel in de salon als voor thuisgebruik. Na je behandeling helpen we je bij het maken van een op jouw huid afgestemde routine, zodat je ook thuis de best mogelijke zorg aan je huid kunt geven.

Wat wij belangrijk vinden

Wat wij belangrijk vinden
Passie in ons werk

Bij Richmond Skin Clinic werken uitsluitend huidspecialistes die een intrinsieke interesse in de huid hebben. Intelligente dames die weten waar ze het over hebben en jou graag helpen met het krijgen van een zo mooi en gezond mogelijke huid.

Wat wij belangrijk vinden
Persoonlijke aanpak

Wij begrijpen hoe belangrijk de relatie tussen klant en huidspecialiste is. Daarom kun je ervan uitgaan dat je zo veel mogelijk door dezelfde huidspecialiste wordt geholpen. Mocht dit onverhoopt een keer niet kunnen, weet dan dat wij alle gegevens in jouw dossier nauwkeurig bijhouden, zodat een collega te allen tijde een behandeling kan overnemen.

Wat wij belangrijk vinden
Hoge kwaliteit

Bij Richmond Skin Clinic werken we uitsluitend met hoogwaardige cosmetica merken die veilig zijn en goeie resultaten geven. Door opleidingen, trainingen en het delen van onze kennis onderling, zijn alle huidspecialistes echte professionals die hun vak verstaan.

We zien je graag terug in één van onze filialen

Heemstede
Wassenaar
Woerden